MonoX support board

Start the conversation, ask questions and share tips and solutions with fellow developers.

Non-registered users can only browse through our support boards. Please register now if you want to post your questions. It takes a second and it is completely free. Alternatively, you can log in without registration using your credentials at major sites such as Google, Microsoft Live, OpenId, Facebook, LinkedIn or Yahoo.

Not working for me anymore... :/ (Closed) (Mono Support )

Viewed 5867 time(s), 3 post(s) 5/26/2014 3:07:16 PMby stevescotthome
stevescotthome

stevescotthome

5/26/2014 3:08:56 PM
Hey I just noticed the viewstate provider isn't working...NO idea why :/

We have it setup to use the Sql provider...and if I query the DB I DO see entries in there, but LoadPageStateFromPersistenceMedium doesn't seem to ever get called when I debug.

public class CustomViewStatePage : System.Web.UI.Page
{
    private System.Web.UI.PageStatePersister _pageStatePersister = null;
 
    protected override System.Web.UI.PageStatePersister PageStatePersister
    {
        get
        {
            if (_pageStatePersister == null)
                _pageStatePersister = ViewStateConfiguration.GetPageStatePersister(this.Page);
            return _pageStatePersister;
        }
 
    }
 
    protected override object LoadPageStateFromPersistenceMedium()
    {
        try
        {
            return base.LoadPageStateFromPersistenceMedium();
        }
        catch (Exception ex)
        {
            //Handle the missing viewstate by returning the empty state pair
            System.Web.UI.PageStatePersister pageStatePersister = new System.Web.UI.HiddenFieldPageStatePersister(this.Page);
            Debug.WriteLine(ex);
            return new System.Web.UI.Pair(pageStatePersister.ControlState, pageStatePersister.ViewState);
        }
    }
}
This content has not been rated yet. 
50 Reputation 7 Total posts
khorvat

khorvat

5/27/2014 6:40:34 AM
Can you please provide us with the WAO ViewState configuration from Web.config, WAO version number and error logs if any ?

Thanks 
This content has not been rated yet. 
15993 Reputation 2214 Total posts
stevescotthome

stevescotthome

5/27/2014 1:48:13 PM
Closed, someone deleted the license file from bin (eugh)
Rated 5.00, 1 vote(s). 
50 Reputation 7 Total posts