MonoX support board

Start the conversation, ask questions and share tips and solutions with fellow developers.

Non-registered users can only browse through our support boards. Please register now if you want to post your questions. It takes a second and it is completely free. Alternatively, you can log in without registration using your credentials at major sites such as Google, Microsoft Live, OpenId, Facebook, LinkedIn or Yahoo.

Error trying to see the webpart catallog  (Mono Support )

Viewed 35332 time(s), 5 post(s) 5/30/2011 4:11:00 PMby gonzalom

Related topics

gonzalom

gonzalom

5/30/2011 4:12:37 PM
Hello!

In the process of learning MonoX I've created my own login page using the provided login control.
It's working ok. I think that most of the Monox functionality is available through the master pages.
However I tryed to add a webpart from the catallog but I couldn't even see the catallog because of an exception.
I'm pretty sure I must be missing something but don't know what.
I'm attaching here an snapshot of the error to see if you can help me.
Thanks in advance,

Gonzalo.
This content has not been rated yet. 
345 Reputation 38 Total posts
gonzalom

gonzalom

5/30/2011 8:34:58 PM
Weird, could not reproduce it anymore...
This content has not been rated yet. 
345 Reputation 38 Total posts
denis

denis

5/30/2011 8:46:26 PM
It appears that the error is caused by the changes in the PrivacyLevel lookup that was changed in the latest release. Did you upgrade the version of the MonoX without running the DB upgrade scripts? Are other Web parts working?
I just downloaded the newest version and tried to instantiate the Silverlight upoad module (and other parts that are using it, like the wall), and it works without any problems. Could you describe the steps that led to this error?
This content has not been rated yet. 
7207 Reputation 956 Total posts
denis

denis

5/30/2011 8:47:26 PM
It seems that you were quicker than me with your reply :)
In any case, if it appears again please let me know how to reproduce it.
This content has not been rated yet. 
7207 Reputation 956 Total posts
gonzalom

gonzalom

5/31/2011 2:14:38 PM
Hi Denis,

Chances are that I didn't run the upgrade scripts.
Anyway, I'm about to do a new clean install from scratch.
Thanks,

Gonzalo
This content has not been rated yet. 
345 Reputation 38 Total posts