MonoX support board

Start the conversation, ask questions and share tips and solutions with fellow developers.

Non-registered users can only browse through our support boards. Please register now if you want to post your questions. It takes a second and it is completely free. Alternatively, you can log in without registration using your credentials at major sites such as Google, Microsoft Live, OpenId, Facebook, LinkedIn or Yahoo.

Danish alphabet  (Mono Support )

Viewed 146372 time(s), 16 post(s) 5/9/2011 8:05:50 AMby Helene

Related topics

khorvat

khorvat

5/10/2011 3:08:42 PM
Hi,

no problem if you aren't a programmer, you should place the above code at the end of the web.config so it should look like this:

...
<runtime>
  ...
</runtime>
</configuration>

Note the closing configuration element, so you should put it just above this element.

Regards
This content has not been rated yet. 
15993 Reputation 2214 Total posts
Helene

Helene

5/10/2011 3:33:31 PM
Hi khorvat

I think I have done it right but my site is blank. I have refreshed it several times but nothing happens.

Can you figure out what´s wrong?

Regards
This content has not been rated yet. 
315 Reputation 39 Total posts
khorvat

khorvat

5/10/2011 3:44:42 PM
Hi Helene,

is it possible for you to send me a link for your site and even credentials for your hosting account so we can investigate and configure this. If possible please send it via private messages at the top of the screen type in the khorvat username. This seems to be to complex topic so I think this would be the best way to help you, do you agree ?

Regards
This content has not been rated yet. 
15993 Reputation 2214 Total posts
Helene

Helene

5/10/2011 9:56:01 PM
Hi khorvat

I´m sorry about my late answer but my labtop crashed :( (No power supply)

Now I have another computer and when I hopefully get a new cable tomorrow I´ll write again.

Thanks for the help.

Regards
This content has not been rated yet. 
315 Reputation 39 Total posts
khorvat

khorvat

5/11/2011 1:21:18 PM
Hi,

this is minor correction that I need to make to get your site on-line

<runtime>
    <assemblyBinding xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1">
      <dependentAssembly>
        <assemblyIdentity name="MonoSoftware.UrlRewriter" publicKeyToken="d1a569f05f515132"  culture="neutral"/>
        <bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-4.0.2650.40" newVersion="4.0.2686.40"/>
      </dependentAssembly>
    </assemblyBinding>
</runtime>

Can you please test the issue now and get back to us ?

Regards
This content has not been rated yet. 
15993 Reputation 2214 Total posts
Helene

Helene

5/11/2011 1:54:55 PM
Hi khorvat

It works perfectly.

Thank you very much.

It is still not possible to make a group category but I´ll open a new topic.

Regards
This content has not been rated yet. 
315 Reputation 39 Total posts
1 2