MonoX support board

Start the conversation, ask questions and share tips and solutions with fellow developers.

Non-registered users can only browse through our support boards. Please register now if you want to post your questions. It takes a second and it is completely free. Alternatively, you can log in without registration using your credentials at major sites such as Google, Microsoft Live, OpenId, Facebook, LinkedIn or Yahoo.

Bug: In contact form, the name never gets to the email  (Mono Support )

Viewed 6564 time(s), 6 post(s) 8/2/2013 2:45:31 PMby super
super

super

8/2/2013 2:45:31 PM
In the contact form, the person who is filling the form need to fill out the form along with his/her name.

But as site admin, I never get the name that was entered by the user.

I only get message body.
This content has not been rated yet. 
6018 Reputation 709 Total posts
imarusic

imarusic

8/2/2013 2:50:37 PM
Hi,

I looked at the code and there is a bug. It's reported.

Regards.
This content has not been rated yet. 
3016 Reputation 428 Total posts
super

super

8/2/2013 3:00:02 PM
Thank you
This content has not been rated yet. 
6018 Reputation 709 Total posts
khorvat

khorvat

8/6/2013 9:45:24 AM
This has been fixed, it will be pushed in next nightly build.

Regards
This content has not been rated yet. 
15993 Reputation 2214 Total posts
super

super

8/6/2013 3:27:14 PM
Could you please post the fix here so that I know what exactly to fix ?
This content has not been rated yet. 
6018 Reputation 709 Total posts
khorvat

khorvat

8/7/2013 12:53:28 PM
The fix is placed in the WebPart code that is a part of Source Code package, so you will have to upgrade to 4.8 latest nightly build in order to have the fix. It will be pushed today around 6pm our time.

Regards
This content has not been rated yet. 
15993 Reputation 2214 Total posts