MonoX support board

Start the conversation, ask questions and share tips and solutions with fellow developers.

Non-registered users can only browse through our support boards. Please register now if you want to post your questions. It takes a second and it is completely free. Alternatively, you can log in without registration using your credentials at major sites such as Google, Microsoft Live, OpenId, Facebook, LinkedIn or Yahoo.

How to remove title "monoX blog" from blog insert ?  (Mono Support )

Viewed 11150 time(s), 8 post(s) 2/18/2014 9:06:58 PMby super
super

super

2/18/2014 9:06:59 PM
I have a blog in monox as "TestBlog".

Within this "TextBlog", I write  my blog posts. after upgrading to 4.9, it seems like when I try to add / insert a new blog post, on that page, I see the  title "MonoX Blog" - How to change  that ? Shouldn't it be showing "TextBlog" ?
This content has not been rated yet. 
6018 Reputation 709 Total posts
imarusic

imarusic

2/19/2014 8:35:07 AM
Hi, can you send us a screenshot? There should be a name of your blog.
Regards.
This content has not been rated yet. 
3016 Reputation 428 Total posts
super

super

2/19/2014 3:04:00 PM
Sure. I am attaching 2 screenshot.

On the blog screenshot: You can see I have blog "MyTestBlog"

In the Add new blog post screenshot: When I add a new blog post, the title of the page changes to "MonoX Blog" which is my problem and it seems to be like a bug to me.
This content has not been rated yet. 
6018 Reputation 709 Total posts
imarusic

imarusic

2/19/2014 2:22:11 PM
Can you please upload your screenshots?

Regards.
This content has not been rated yet. 
3016 Reputation 428 Total posts
super

super

2/19/2014 2:23:04 PM
Sure, I just updated my post above.
This content has not been rated yet. 
6018 Reputation 709 Total posts
imarusic

imarusic

2/19/2014 3:01:04 PM
Ok, I've also reproduced it on our side. We will log it and fix.

Regards.
This content has not been rated yet. 
3016 Reputation 428 Total posts
super

super

2/19/2014 3:02:36 PM
Great - If possible, please post the fix here also so that I do not have to wait for the release and apply the fix on my end.
This content has not been rated yet. 
6018 Reputation 709 Total posts
imarusic

imarusic

2/19/2014 3:08:58 PM
Ok,

Regards
This content has not been rated yet. 
3016 Reputation 428 Total posts