MonoX support board

Start the conversation, ask questions and share tips and solutions with fellow developers.

Non-registered users can only browse through our support boards. Please register now if you want to post your questions. It takes a second and it is completely free. Alternatively, you can log in without registration using your credentials at major sites such as Google, Microsoft Live, OpenId, Facebook, LinkedIn or Yahoo.

No avatar's are showing up after clean install  (Mono Support )

Viewed 8552 time(s), 9 post(s) 4/3/2012 5:43:24 PMby DavidE.Tedeschi
DavidE-Tedeschi

DavidE.Tedeschi

4/3/2012 5:43:24 PM
I have a clean install on Server 2008 of MonoX .Net4 . Everything works except all avatars are blank as if the images don't exist. Any thoughts? There is nothing in the error log.
This content has not been rated yet. 
130 Reputation 16 Total posts
DavidE-Tedeschi

DavidE.Tedeschi

4/3/2012 5:44:50 PM
Notice, the admin avatar is red x.
This content has not been rated yet. 
130 Reputation 16 Total posts
denis

denis

4/3/2012 5:54:59 PM
If this is the default installation, something is probably wrong with the access to the GetImage.axd, a MonoX HTTP handler that actually generates avatar images. Could you please copy the complete HTML source of the img element for the avatar from your page, just to see if it is correctly formatted?
This content has not been rated yet. 
7207 Reputation 956 Total posts
DavidE-Tedeschi

DavidE.Tedeschi

4/3/2012 6:54:07 PM
Yes, here it is. Thank you for replying.

http://familychefs.com/MonoX/ModuleGallery/ProfileModule/MonoSoftware.MonoX.GetImage.axd?git=UserAvatar&entityid=67c919e2-8df4-476a-b312-c26f82a36cfb&CacheDuration=0&18446744072304198710
This content has not been rated yet. 
130 Reputation 16 Total posts
denis

denis

4/3/2012 7:27:34 PM
It is actually serving the contents of the image, but it appears to be corrupt or trucated. Whis version of IIS are you using? Is it running on a shared or dedicated environment?
This content has not been rated yet. 
7207 Reputation 956 Total posts
DavidE-Tedeschi

DavidE.Tedeschi

4/3/2012 7:36:27 PM
It is a dedicated environment. It is Server 2008 IIS Version 7.5.7600.16385

This content has not been rated yet. 
130 Reputation 16 Total posts
DavidE-Tedeschi

DavidE.Tedeschi

4/3/2012 7:46:35 PM
Denis. I solved the problem. This information may be useful for others in the future. I have my DNS hosted at cloudflare.com which as a proxy uses compression and heavy caching. The compression they are using is causing a problem with the truncating of the .AXD. As soon as I bypassed it, the avatars started showing up. Thank you for your support.

This content has not been rated yet. 
130 Reputation 16 Total posts
DavidE-Tedeschi

DavidE.Tedeschi

4/3/2012 7:57:02 PM
To be more specific, it stars working after I "un-check" HTML in the auto minify settings in cloudflare.com. I hope this saves someone some headaches.
This content has not been rated yet. 
130 Reputation 16 Total posts
denis

denis

4/3/2012 9:33:45 PM
Great, I thought that some sort of compression/optimization utility is to blame here. Thanks for the info.
This content has not been rated yet. 
7207 Reputation 956 Total posts