MonoX support board

Start the conversation, ask questions and share tips and solutions with fellow developers.

Non-registered users can only browse through our support boards. Please register now if you want to post your questions. It takes a second and it is completely free. Alternatively, you can log in without registration using your credentials at major sites such as Google, Microsoft Live, OpenId, Facebook, LinkedIn or Yahoo.

Problems with RPX login (Closed) (Mono Support )

Viewed 10723 time(s), 6 post(s) 9/20/2011 6:05:17 PMby garyhand
garyhand

garyhand

9/20/2011 6:13:02 PM
I am attempting to configure rpx. When I click on an icon to login with Yahoo user id I get the error in the image attached.

login.aspx contains this code:
<MonoX:LoginRpx runat="server" ID="ctlLoginRpx" Width="100%" ApiKey="6caa7ff32df0d8525379d78a2bac05017f156897" RpxFrameUrl="http://ecospace.rpxnow.com/openid/embed/" />

the url in the pop login window is this:
https://ecospace.rpxnow.com/openid/start?flags=show_provider_list&language_preference=en&token_url=http%3A%2F%2Fwww.handdance.net%2Flogin.aspx%3FReturnUrl%3D%252fMonoX%252fAdmin%252fPageAdmin.aspx&display=popup&openid_identifier=https%3A%2F%2Fme.yahoo.com%2F&force_reauth=false&xdReceiver=http%3A%2F%2Fecospace.rpxnow.com%2Fxdcomm&callback=1

Am I missing something or is the problem at Janrain? The correct options for logins appear on the page, the four that I configured show up.

Gary
This content has not been rated yet. 
161 Reputation 23 Total posts
khorvat

khorvat

9/20/2011 8:32:46 PM
Hi,

can you please confirm that the API key entered is your API key and that it is valid for the specified url (RpxFrameUrl) ? As I can see the url is http://ecospace.rpxnow.com/openid/embed/, did you create an application on the RPX side with that name ?

Regards
This content has not been rated yet. 
15993 Reputation 2214 Total posts
garyhand

garyhand

9/20/2011 9:09:49 PM
Hi,

I copied and pasted the API key from the application from the Call the API page. The application is definately setup and the internal Test works.

Gary
This content has not been rated yet. 
161 Reputation 23 Total posts
khorvat

khorvat

9/21/2011 6:29:36 AM
Hi,

I have tested the issue you are having on your domain and it seems that this is working fine as I can get the Yahoo sing-in page. Do you have a problem when you try to sign-in or the Yahoo sing-in page won't even load ?

Regards
This content has not been rated yet. 
15993 Reputation 2214 Total posts
denis

denis

9/21/2011 8:03:09 AM
Did you enter your domain to the domain whitelist on the janrain's site (on the Application settings page)? Attached is the screenshot of that screen for the default MonoX package, you need to add your own domain there.
This content has not been rated yet. 
7207 Reputation 956 Total posts
garyhand

garyhand

9/21/2011 4:36:07 PM
Okay I have it working now. I had to add *.handdance.net and localhost to the whitelist.

Thanks for debugging this.

Gary
This content has not been rated yet. 
161 Reputation 23 Total posts