MonoX support board

Start the conversation, ask questions and share tips and solutions with fellow developers.

Non-registered users can only browse through our support boards. Please register now if you want to post your questions. It takes a second and it is completely free. Alternatively, you can log in without registration using your credentials at major sites such as Google, Microsoft Live, OpenId, Facebook, LinkedIn or Yahoo.

Unable to publish blog post - Failure to recognise text in title bar  (Mono Support )

Viewed 5239 time(s), 7 post(s) 12/10/2012 4:38:37 PMby johnsamuel
johnsamuel

johnsamuel

12/10/2012 4:38:43 PM
When trying to publish blog posts we are getting the error message:
The following issues have to be resolved before you can proceed:
Please fill in the title field!
I've also attached a screen shot. Can you identify where the fault is or where we should look.
Thanks
This content has not been rated yet. 
429 Reputation 46 Total posts
khorvat

khorvat

12/11/2012 8:02:00 AM
Hi, can you please let us know which version are you using ? Other than that you can take a look at the validation group property on the Blog module, is it set or empty ? Do you have any other modules with the same validation group on the page ? 

We have tested this on our end and it is working as expected, we are using 4.7.4160.

Regards
This content has not been rated yet. 
15993 Reputation 2214 Total posts
johnsamuel

johnsamuel

12/12/2012 2:48:10 PM
Thanks.
We're using version v4.5.3205.35.
I've tried with the validation group set at 18446744072480196910 and tried again by leaving the validation group blank. Still get the error "The following issues have to be resolved before you can proceed:
Please fill in the title field!"
Any other idea?

This content has not been rated yet. 
429 Reputation 46 Total posts
johnsamuel

johnsamuel

12/13/2012 11:12:16 AM
Hi, The functionality is working on a clean database but not on our current database. Does that help point you in the right direction? Thanks
This content has not been rated yet. 
429 Reputation 46 Total posts
khorvat

khorvat

12/14/2012 7:39:57 AM
I'm not sure, can you confirm that there is a postback involved when you hit the Publish or this is pure client side validation popping up ?
This content has not been rated yet. 
15993 Reputation 2214 Total posts
johnsamuel

johnsamuel

12/14/2012 11:19:35 AM
Hi, Are there logs for postbacks as we cannot find logs?
This content has not been rated yet. 
429 Reputation 46 Total posts
khorvat

khorvat

12/14/2012 1:42:11 PM
Error logs should at the following location: /MonoX/ApplicationData/Logs/*.*

Regards
This content has not been rated yet. 
15993 Reputation 2214 Total posts