MonoX support board

Start the conversation, ask questions and share tips and solutions with fellow developers.

Non-registered users can only browse through our support boards. Please register now if you want to post your questions. It takes a second and it is completely free. Alternatively, you can log in without registration using your credentials at major sites such as Google, Microsoft Live, OpenId, Facebook, LinkedIn or Yahoo.

Add new friend button stop working when there is address on user profile and you are not loged in as Admin  (Mono Support )

Viewed 10925 time(s), 7 post(s) 9/23/2014 12:37:09 AMby augusto
augusto

augusto

9/23/2014 12:38:10 AM
Hello!
I searched for this issue at the forum but I could not find anything. Sorry if there is any.

Add new friend button stop working when there is address on user profile and the map appears if you are not logged in as Admin.

If you are logged as admin every thing goes fine.

Thanks
This content has not been rated yet. 
101 Reputation 13 Total posts
dmilasin

dmilasin

9/25/2014 9:22:26 AM
Hello,
we can confirm that this is a bug and it's logged for the 5.1 release.
Regards
This content has not been rated yet. 
10 Reputation 1 Total posts
augusto

augusto

9/25/2014 7:57:36 PM
Thank you!
This content has not been rated yet. 
101 Reputation 13 Total posts
idrazic

idrazic

10/17/2014 1:58:42 PM
Hi Augusto,

There is a workaround to force Page_ClientValidate to load for non-admins:

inside PeopleSearch.ascx find this line:

<asp:TextBox runat="server" TextMode="MultiLine" ID="txtRequestMessage" Rows="4" Width="100%"></asp:TextBox>
and add asp validator  like  this:
<asp:TextBox runat="server" TextMode="MultiLine" ID="txtRequestMessage" Rows="4" Width="100%"></asp:TextBox>
<asp:RegularExpressionValidator ID="regexRequestMessage" CssClass="validator" ControlToValidate="txtRequestMessage"
    Display="Dynamic" ValidationExpression="[\s\S]{0,500}" ErrorMessage="Message too long!" Text="*"
    runat="server"></asp:RegularExpressionValidator>
Hope this helps,
Igor

Rated 5.00, 1 vote(s). 
1384 Reputation 152 Total posts
augusto

augusto

10/17/2014 2:50:49 PM
Hi Igor,

I added the validator as you posted but didn't make any difference.

Do I have to do something else?

Thank you very much.
This content has not been rated yet. 
101 Reputation 13 Total posts
idrazic

idrazic

10/17/2014 3:04:35 PM
Try recycling/restarting application from the IIS Manager. Force reload Ctrl+F5 should also work.

Let me know if the problem persists.
This content has not been rated yet. 
1384 Reputation 152 Total posts
augusto

augusto

10/17/2014 3:16:50 PM
I works perfectly.

Thank you.


This content has not been rated yet. 
101 Reputation 13 Total posts