MonoX support board

Start the conversation, ask questions and share tips and solutions with fellow developers.

Non-registered users can only browse through our support boards. Please register now if you want to post your questions. It takes a second and it is completely free. Alternatively, you can log in without registration using your credentials at major sites such as Google, Microsoft Live, OpenId, Facebook, LinkedIn or Yahoo.

Problem with Monox when behind the proxy  (Mono Support )

Viewed 6551 time(s), 8 post(s) 2/15/2013 7:31:51 AMby inanc
inanc

inanc

2/15/2013 7:31:51 AM
Hello All,
There is an issue that I could no resolve. I have 2 different website running on MonoX 4.7  and Monox 4.5. Actually both of them work well. But the one with the version 4.7 has an issue when trying to open behind a proxy in my office. 

------------------------------------------
------------------------------------------

Server Error in '/' Application.Runtime ErrorDescription: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine. 

Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".

<!-- Web.Config Configuration File -->

<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="Off"/>
</system.web>
</configuration>
Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.

<!-- Web.Config Configuration File -->

<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>
</system.web>
</configuration>
------------------------------------------
------------------------------------------
Do you have any idea? 

Thank you very much.
This content has not been rated yet. 
469 Reputation 60 Total posts
denis

denis

2/15/2013 8:44:30 AM
Hi Inanc,
You should set the customErrors attribute to off, as suggested in the error message. After that, we will see the underlying error message and be able to diagnose the problem.
This content has not been rated yet. 
7207 Reputation 956 Total posts
inanc

inanc

2/18/2013 8:02:43 PM
Hi Denis,
Thank you for your answer.
The underlying error message is :

Server Error in '/' Application.Object reference not set to an instance of an object.Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code. 

Exception Details: System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.

Source Error: 

An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below.
Stack Trace: 

[NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.]
MonoSoftware.Web.WAO.HttpCompress.HttpCompressModule.(Object sender, EventArgs e) +999
System.Web.SyncEventExecutionStep.System.Web.HttpApplication.IExecutionStep.Execute() +168
System.Web.HttpApplication.ExecuteStep(IExecutionStep step, Boolean& completedSynchronously) +76

Version Information: Microsoft .NET Framework Version:4.0.30319; ASP.NET Version:4.0.30319.1
This content has not been rated yet. 
469 Reputation 60 Total posts
khorvat

khorvat

2/19/2013 8:17:21 AM
Hi,

please find the latest version of WAO attached, can you please provide us with fiddler session before you upgrade to attached version so we can investigate, then upgrade and let us know if issue is still there.

Regards
This content has not been rated yet. 
15993 Reputation 2214 Total posts
inanc

inanc

2/19/2013 11:29:15 AM
Yes sure,
I'll inform you. Thank you.
Regards.
This content has not been rated yet. 
469 Reputation 60 Total posts
inanc

inanc

2/20/2013 1:27:38 PM
Dear Khorvat,
Here is the fiddler session.
Regards
This content has not been rated yet. 
469 Reputation 60 Total posts
khorvat

khorvat

2/20/2013 1:39:05 PM
Did you upgrade to latest version, and do you still have an issue ?

Regards
This content has not been rated yet. 
15993 Reputation 2214 Total posts
inanc

inanc

2/20/2013 7:07:26 PM
Yes ,
It is OK now. 
Thank you very much.
Best Regards
This content has not been rated yet. 
469 Reputation 60 Total posts