MonoX support board

Start the conversation, ask questions and share tips and solutions with fellow developers.

Non-registered users can only browse through our support boards. Please register now if you want to post your questions. It takes a second and it is completely free. Alternatively, you can log in without registration using your credentials at major sites such as Google, Microsoft Live, OpenId, Facebook, LinkedIn or Yahoo.

MonoX Knowledgebase/File Manager?  (Mono Support )

Viewed 31460 time(s), 17 post(s) 3/29/2012 1:27:24 PMby erin0201

Related topics

erin0201

erin0201

4/4/2012 4:20:46 PM
Ok, I noticed on the issue where the web part titles are showing, it doesn't do it on the main default.aspx page. It only does it on this subpage in folder intranet/mis.aspx where I have only administrators able to edit the page and only administrators and users in one other role can view it the page. Each part is setup so that only administrators can view and edit and the MIS role can view each part. Yet when I login as one of the MIS users, the web part title shows up on the page. If I delete it, then it just shows up as "Untitled". Is there anyway to hide that title? I've tried unchecking "Show Title" in the news module web part, but that pertains to the actual news title and not the web part title.

Thanks for any advice!
This content has not been rated yet. 
453 Reputation 61 Total posts
erin0201

erin0201

4/4/2012 4:45:14 PM
Ok, now that I tried to use the news module as one of the users in the MIS role, it lets me in to view or add categories and news articles, but the edit/delete action is not showing up on categories or news items even though I've enabled the MIS role users to have view and edit on each category.

I want the users in the MIS role to be able to edit/delete eachothers news items and categories. I'm not sure why my roles don't seem to be producing the desired affects on web parts or the news module?

Thanks!
Erin
This content has not been rated yet. 
453 Reputation 61 Total posts
denis

denis

4/5/2012 4:03:00 PM
Hi Erin,
Could we see your parts/pages in action somewhere? We could also use a TeamViewer session, please let me know what works for you and we can exchange details via e-mail.
This content has not been rated yet. 
7207 Reputation 956 Total posts
erin0201

erin0201

4/5/2012 7:54:40 PM
Sure Denis, we can do this next week since I am out of the office until Monday!
EDIT: Ok, nevermind on the Silverlight. My server didn't have the MIME types to support silverlight installed so the upload wouldn't run before. It's working now!

Thanks for all your help! Let me know when you would like to use a teamviewer session next week. This is an intranet site I'm building so that's the only way I could show you.
Talk to you soon!
Erin
This content has not been rated yet. 
453 Reputation 61 Total posts
denis

denis

4/5/2012 9:26:40 PM
OK, let's do it on Tuesday (Monday is a holiday here), just please send your contact info via e-mail to our support address.
This content has not been rated yet. 
7207 Reputation 956 Total posts
IDEALSOCIALNETWORK

IDEALSOCIALNETWORK

9/30/2012 4:27:27 PM
Hi Denis,

We are trying to install Monox on host but some issue we cannot solve

Configuration Error
Description: An error occurred during the processing
of a configuration file required to service this request. Please review
the specific error details below and modify your configuration file
appropriately.

Parser Error Message: Could not load file or
assembly 'MonoSoftware.UrlRewriter' or one of its dependencies. The
system cannot find the file specified.

(httpdocsweb.config line 470)

Source Error:
Line 468: <httpRuntime maxRequestLength="1550000" enableVersionHeader="false" />
Line 469: <httpModules>
Line 470: <add type="MonoSoftware.UrlRewriter.RewriterHttpModule, MonoSoftware.UrlRewriter" name="UrlRewriter"/>
Line 471: <add name="CompressionModule" type="MonoSoftware.Web.WAO.HttpCompress.HttpCompressModule, MonoSoftware.Web.WAO"/>
Line 472: <add name="RadUploadModule" type="Telerik.Web.UI.RadUploadHttpModule" />

We don't known how to fix this issue. Please give me more idea

The log file is showing

2012-09-30 22:41:31,203 [1] ERROR MonoX [2012-09-30 22:41:54,375 [16] ERROR MonoX [2012-09-30 23:05:57,484 [1] ERROR MonoX [2012-09-30 23:06:00,984 [8] ERROR MonoX
This content has not been rated yet. 
5 Reputation 1 Total posts
khorvat

khorvat

10/1/2012 7:32:47 AM
Hi IDEALSOCIALNETWORK,

can you give us more information regarding your installation procedure (did you use the package from our Site, WebMartix, Microsoft Gallery etc.) ? Can you please open a new topic for this so we can discuss your issue there.

Thanks
This content has not been rated yet. 
15993 Reputation 2214 Total posts
1 2