MonoX support board

Start the conversation, ask questions and share tips and solutions with fellow developers.

Non-registered users can only browse through our support boards. Please register now if you want to post your questions. It takes a second and it is completely free. Alternatively, you can log in without registration using your credentials at major sites such as Google, Microsoft Live, OpenId, Facebook, LinkedIn or Yahoo.

Web service userpicker.asmx (Closed) (Mono Support )

Viewed 19424 time(s), 14 post(s) 5/30/2013 12:19:38 PMby mev9669
kpeulic

kpeulic

5/31/2013 8:06:44 AM
Direct access to this service (/MonoX/services/userpicker.asmx) is not possible because of the method returning type which is Telerik.Web.UI.RadComboBoxItemData. It implements IDictionary.Description and this the source of the problem.

Please continue the discussion  about your custom service issue in the original topic.
This content has not been rated yet. 
1849 Reputation 181 Total posts
mev9669

mev9669

5/30/2013 12:20:05 PM
I am trying to access the web service from the web server and i get an error /MonoX/services/userpicker.asmx. can you also tell me what is the default error log file path?
This content has not been rated yet. 
515 Reputation 67 Total posts
tihomir-kit

tihomir.kit

5/30/2013 12:43:10 PM
Hi,

the default error log file path is (under "Portal") MonoX/ApplicationData/Logs (you need to give the right permissions to the process you are running the application under to the whole "ApplicationData" folder for that to work).
This content has not been rated yet. 
526 Reputation 43 Total posts
mev9669

mev9669

5/30/2013 12:50:59 PM
How is the application data folder related to the web service? My main question is why am I not able to access the web service??
This content has not been rated yet. 
515 Reputation 67 Total posts
tihomir-kit

tihomir.kit

5/30/2013 12:54:55 PM
All error logs are supposed to go to the location I provided in my previous post. We need more information about the error you're getting. Also, could you please tell us which version of MonoX are you using?
This content has not been rated yet. 
526 Reputation 43 Total posts
mev9669

mev9669

5/30/2013 1:23:51 PM
Hi, i have given the full Monox folder read write permissions. But there are no log files created.
This content has not been rated yet. 
515 Reputation 67 Total posts
mev9669

mev9669

5/30/2013 1:27:17 PM
I am using the creating a custom built using custom project solution downloaded from Github along with MonoX 4.7.40.4436. The Whole site works fine, but it not the web service.
This content has not been rated yet. 
515 Reputation 67 Total posts
mev9669

mev9669

5/30/2013 1:28:20 PM
the same web service works absolutely fine on my local machine when I run the whole web application using visual studio.
This content has not been rated yet. 
515 Reputation 67 Total posts
mev9669

mev9669

5/30/2013 1:31:29 PM
Please give me a email address and I will send my whole Solution to you so that you can check this on your end.
This content has not been rated yet. 
515 Reputation 67 Total posts
tihomir-kit

tihomir.kit

5/30/2013 1:37:09 PM
Can you confirm that you applied the procedure provided by KPeulic?
This content has not been rated yet. 
526 Reputation 43 Total posts
mev9669

mev9669

5/30/2013 1:39:18 PM
Yes I did. I rebuilt the whole project a gain.
This content has not been rated yet. 
515 Reputation 67 Total posts
1 2