MonoX support board

Start the conversation, ask questions and share tips and solutions with fellow developers.

Non-registered users can only browse through our support boards. Please register now if you want to post your questions. It takes a second and it is completely free. Alternatively, you can log in without registration using your credentials at major sites such as Google, Microsoft Live, OpenId, Facebook, LinkedIn or Yahoo.

Clean base install of MonoX  (Mono Support )

Viewed 6893 time(s), 6 post(s) 1/10/2014 2:11:07 PMby sbartlett007
sbartlett007

sbartlett007

1/10/2014 2:11:07 PM
Do you have a "clean" or base install version of MonoX that has just the files needed to build a new site? I've tried stripping down the demo install and creating my own base site by using the fileset in the samples folder but I keep getting a lot of different errors. I've spent hours fixing missing references and various errors and nothing works!
This content has not been rated yet. 
25 Reputation 3 Total posts
imarusic

imarusic

1/10/2014 2:37:13 PM
Hi,

please find the attached SQL script. Make a backup of your working db first. Let us know if you managed to clean your db.

Regards.
This content has not been rated yet. 
3016 Reputation 428 Total posts
khorvat

khorvat

1/10/2014 2:37:31 PM
Hi,

  we have, support team will provide you with one shortly, new version of MonoX (v4.9+) will have this implemented.

Regards
This content has not been rated yet. 
15993 Reputation 2214 Total posts
sbartlett007

sbartlett007

1/10/2014 5:58:38 PM
A clean 4.9 would be great, thanks!
This content has not been rated yet. 
25 Reputation 3 Total posts
sbartlett007

sbartlett007

1/13/2014 2:32:48 PM
Khorvat,
  When do you think the 4.9 build will be available?
This content has not been rated yet. 
25 Reputation 3 Total posts
idrazic

idrazic

1/13/2014 3:03:09 PM
Hi

This is already pushed to master, so it should already be in 4.8.
If it's not in release build, download the nightly build.
http://www.mono-software.com/Downloads/#MonoX

"[x] Import Demo Data ?"  checkbox should be available
Note: it may be obscured so you need to scroll down, it's checked by default
 
Regards
This content has not been rated yet. 
1384 Reputation 152 Total posts