MonoX support board

Start the conversation, ask questions and share tips and solutions with fellow developers.

Non-registered users can only browse through our support boards. Please register now if you want to post your questions. It takes a second and it is completely free. Alternatively, you can log in without registration using your credentials at major sites such as Google, Microsoft Live, OpenId, Facebook, LinkedIn or Yahoo.

Problem Installing Mono_X_4_0_2650_40 on remmote server  (Mono Support )

Viewed 29565 time(s), 2 post(s) 5/19/2011 2:25:37 AMby geneboss
geneboss

geneboss

5/19/2011 2:25:37 AM
Hi,
I tried like 7 times to install Mono_X_4_0_2650_40 on Arvixe Windows server and every time it came back to the installer first page after creating the database. Any idea what's causing this?
This content has not been rated yet. 
189 Reputation 19 Total posts
khorvat

khorvat

5/19/2011 6:44:32 AM
Hi,

in many cases this is related to web.config write permissions. So wizard has probably finished successfully but at the end he can't write to the web.config. If he doesn't save settings to web.config wizard can't know if installation is finished (Wizard writes settings like connection string etc. to the web.config). Try to set write permissions on web.config or if you can see the tables in the database then you can just change the connection string in the web.config and set the InstallationDone to true.

Please try the above and get back to us.

Regards
This content has not been rated yet. 
15993 Reputation 2214 Total posts