MonoX support board

Start the conversation, ask questions and share tips and solutions with fellow developers.

Non-registered users can only browse through our support boards. Please register now if you want to post your questions. It takes a second and it is completely free. Alternatively, you can log in without registration using your credentials at major sites such as Google, Microsoft Live, OpenId, Facebook, LinkedIn or Yahoo.

Contact Us Page Error (Closed) (Mono Support )

Viewed 14853 time(s), 10 post(s) 10/12/2013 3:14:36 AMby baytes
baytes

baytes

10/12/2013 3:14:37 AM
I accidentally edited to source of the contact us web part with an invalid public property and now the application is throwing an error, i've tried using a backed up copy of the contact.aspx page but it still throws the error, the invalid public property i added isn't in the source of the contact.aspx page and im not sure what i need to edit or where i need to go to find the place i need to edit to get the contact page showing back up. Can anyone point me in the right direction on how to remove the invalid public property from the contact us web part so it will show back up and stop throwing the error. Below is the log entry:

2013-10-11 23:08:21,297 [7] ERROR MonoX [BaseHttpApplication] - Application Error
System.Web.HttpParseException (0x80004005): Type 'System.Web.UI.WebControls.PlaceHolder' does not have a public property named 'style'. ---> System.Web.HttpParseException (0x80004005): Type 'System.Web.UI.WebControls.PlaceHolder' does not have a public property named 'style'. ---> System.Web.HttpException (0x80004005): Type 'System.Web.UI.WebControls.PlaceHolder' does not have a public property named 'style'.

Any help is greatly appreciated!

Thanks!
This content has not been rated yet. 
95 Reputation 11 Total posts
khorvat

khorvat

10/12/2013 6:54:02 AM
Can you please provide us with contact us page markup so we can check.

Thanks
This content has not been rated yet. 
15993 Reputation 2214 Total posts
baytes

baytes

10/12/2013 2:06:21 PM
Contact.aspx
[code]

<%@ Page
    Language="C#"
    AutoEventWireup="True"
    CodeBehind="Contact.aspx.cs"
    Inherits="MonoSoftware.MonoX.Pages.Contact"    
    MasterPageFile="/MonoX/MasterPages/Default.master" %>
        
<%@ MasterType TypeName="MonoSoftware.MonoX.BaseMasterPage" %>   

<%@ Import Namespace="MonoSoftware.MonoX.Resources" %>
<%@ Register TagPrefix="MonoX" TagName="Editor" Src="/MonoX/ModuleGallery/MonoXHtmlEditor.ascx" %>
<%@ Register TagPrefix="MonoX" TagName="ContactForm" Src="/MonoX/ModuleGallery/ContactFormModule.ascx" %>
<%@ Register Assembly="MonoX" Namespace="MonoSoftware.MonoX" TagPrefix="portal" %>

<asp:Content ID="Content1" ContentPlaceHolderID="cp" runat="server">
      <script type="text/javascript">
          (function (i, s, o, g, r, a, m) {
              i['GoogleAnalyticsObject'] = r; i[r] = i[r] || function () {
                  (i[r].q = i[r].q || []).push(arguments)
              }, i[r].l = 1 * new Date(); a = s.createElement(o),
              m = s.getElementsByTagName(o)[0]; a.async = 1; a.src = g; m.parentNode.insertBefore(a, m)
          })(window, document, 'script', '//www.google-analytics.com/analytics.js', 'ga');

          ga('create', 'xxxxx', 'xxxxx');
          ga('send', 'pageview');

</script>
    <div class="container">
    <div class="main">
        <div class="row-fluid">
        <portal:PortalWebPartZoneTableless HeaderText='<%$ Code: PageResources.Zone_ContentZone %>' ID="contentPartZone" runat="server" Width="100%" ChromeTemplateFile="Standard.htm">
            <ZoneTemplate>                
                <MonoX:ContactForm ID="ctlContact" runat="server"
                A_WebSiteName="xxxxxx" A_Address="" A_City="Brooklyn, NY"
                A_ZipCode="" A_Country="United States" A_Phone="" A_Fax=""  EnableSSL="false" A_EMail="xxxxx"></MonoX:ContactForm>
            </ZoneTemplate>
        </portal:PortalWebPartZoneTableless>
    </div>
  </div>
</div>

</asp:Content>

[/code]

There is no code behind for the page that i can tell or find for that matter. Let me know if you need more info or something else to go along with this.

Thanks!!
This content has not been rated yet. 
95 Reputation 11 Total posts
khorvat

khorvat

10/14/2013 2:51:07 PM
Hi,

sorry for a delay, regarding the style issue I can't see anything wrong in your code, so maybe you could send us a whole style error stack trace ?

BTW - you can remove the Google Analytics code from the page, just put in your GA code into MonoX web.config appSettings and this will work (it works with latest GA script) otherwise you will have duplicate GA code in the page source.

Regards
This content has not been rated yet. 
15993 Reputation 2214 Total posts
baytes

baytes

10/17/2013 12:04:13 AM
Where do I find the "whole style error stack trace". Id be happy to post it to help get this issue resolved.

Also, in reguards to your comment about the GA code in the web.config is this how i would go about implementing this?
http://stackoverflow.com/questions/3439967/how-do-i-configure-google-analytics-to-seperate-dev-test-and-production-sites

(last comment in the thread)

Thanks!!
This content has not been rated yet. 
95 Reputation 11 Total posts
khorvat

khorvat

10/17/2013 9:59:44 AM
Hi,

Please access the page with the error and send it back to us.
Where do I find the "whole style error stack trace". Id be happy to post it to help get this issue resolved.
We have implemented this as per Google suggests on their pages. So you can just put the GA code in your web.config and let the MonoX do the rest.
Also, in reguards to your comment about the GA code in the web.config is this how i would go about implementing this?
BTW - did you try to reset the personalization on this page ? You can do it in MonoX - Administration - Page Admin - right click on page - reset

Regards
This content has not been rated yet. 
15993 Reputation 2214 Total posts
baytes

baytes

10/17/2013 5:37:51 PM
I have reset the personalization for the page through the backend admin, this still did not work to no avail.

How I got to this error in the first place was I went to the front end of the site logged in as the admin navigated to the contact page (i.e localhost/MonoX/Pages/Contact.aspx) clicked on the "contact" webpart and clicked edit source code. Thats where i ("ignorantly" i might add) added a style tag to the control.

Here is the entire error from the page:

This event has been logged and will be addressed by the maintenance department. We appreciate your patience.

Type 'System.Web.UI.WebControls.PlaceHolder' does not have a public property named 'style'.

at System.Web.UI.TemplateParser.ProcessException(Exception ex)
at System.Web.UI.TemplateParser.ParseStringInternal(String text,
Encoding fileEncoding)
at System.Web.UI.TemplateParser.ParseString(String text, VirtualPath
virtualPath, Encoding fileEncoding)
at System.Web.UI.TemplateParser.ParseFile(String physicalPath,
VirtualPath virtualPath)
at System.Web.UI.TemplateParser.Parse()
at
System.Web.Compilation.BaseTemplateBuildProvider.get_CodeCompilerType()
at
System.Web.Compilation.BuildProvider.GetCompilerTypeFromBuildProvider(BuildProvider
buildProvider)
at
System.Web.Compilation.BuildProvidersCompiler.ProcessBuildProviders()
at System.Web.Compilation.BuildProvidersCompiler.PerformBuild()
at System.Web.Compilation.BuildManager.CompileWebFile(VirtualPath
virtualPath)
at
System.Web.Compilation.BuildManager.GetVPathBuildResultInternal(VirtualPath
virtualPath, Boolean noBuild, Boolean allowCrossApp, Boolean
allowBuildInPrecompile, Boolean throwIfNotFound, Boolean
ensureIsUpToDate)
at
System.Web.Compilation.BuildManager.GetVPathBuildResultWithNoAssert(HttpContext
context, VirtualPath virtualPath, Boolean noBuild, Boolean
allowCrossApp, Boolean allowBuildInPrecompile, Boolean throwIfNotFound,
Boolean ensureIsUpToDate)
at
System.Web.Compilation.BuildManager.GetVirtualPathObjectFactory(VirtualPath
virtualPath, HttpContext context, Boolean allowCrossApp, Boolean
throwIfNotFound)
at
System.Web.Compilation.BuildManager.CreateInstanceFromVirtualPath(VirtualPath
virtualPath, Type requiredBaseType, HttpContext context, Boolean
allowCrossApp)
at System.Web.UI.PageHandlerFactory.GetHandlerHelper(HttpContext
context, String requestType, VirtualPath virtualPath, String
physicalPath)
at
System.Web.HttpApplication.MaterializeHandlerExecutionStep.System.Web.HttpApplication.IExecutionStep.Execute()

at System.Web.HttpApplication.ExecuteStep(IExecutionStep step,
Boolean& completedSynchronously)

Type 'System.Web.UI.WebControls.PlaceHolder' does not have a public property named 'style'.
at System.Web.UI.TemplateParser.ProcessException(Exception ex)
at System.Web.UI.TemplateParser.ParseStringInternal(String text, Encoding fileEncoding)
at System.Web.UI.TemplateParser.ParseString(String text, VirtualPath virtualPath, Encoding fileEncoding)

Type 'System.Web.UI.WebControls.PlaceHolder' does not have a public property named 'style'.

at System.Web.UI.ControlBuilder.AddProperty(String filter, String
name, String value, Boolean mainDirectiveMode)
at
System.Web.UI.ControlBuilder.PreprocessAttributes(ParsedAttributeCollection
attribs)
at System.Web.UI.ControlBuilder.Init(TemplateParser parser,
ControlBuilder parentBuilder, Type type, String tagName, String id,
IDictionary attribs)
at System.Web.UI.ControlBuilder.CreateBuilderFromType(TemplateParser
parser, ControlBuilder parentBuilder, Type type, String tagName, String
id, IDictionary attribs, Int32 line, String sourceFileName)
at System.Web.UI.ControlBuilder.CreateChildBuilder(String filter,
String tagName, IDictionary attribs, TemplateParser parser,
ControlBuilder parentBuilder, String id, Int32 line, VirtualPath
virtualPath, Type& childType, Boolean defaultProperty)
at System.Web.UI.TemplateParser.ProcessBeginTag(Match match, String
inputText)
at System.Web.UI.TemplateParser.ParseStringInternal(String text,
Encoding fileEncoding)

To continue working with the application please click here

Thanks for all your help!
This content has not been rated yet. 
95 Reputation 11 Total posts
khorvat

khorvat

10/18/2013 8:43:23 AM
Hi,

ok, I think I got it now, you should go to "~\MonoX\ModuleGallery\ContactFormModule.ascx" and see if you have some style tag there and try to fix the issue. Yes, changing the code directly from "Edit Source Code" option is a bit dangerous so you should be careful when doing so.

Try to find the issue and get back to us.

Regards
This content has not been rated yet. 
15993 Reputation 2214 Total posts
baytes

baytes

10/19/2013 3:40:31 AM
That did it, Thanks a million!
This content has not been rated yet. 
95 Reputation 11 Total posts
khorvat

khorvat

10/19/2013 6:21:38 AM
Great to hear that you have fixed your issue, let us know if you have any other questions by opening a new topic.

Regards

This content has not been rated yet. 
15993 Reputation 2214 Total posts